Настани

Како треба да биде облечен еден џентлмен за новогодишната ноќ (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Знаеме дека нема да можеме да одиме никаде, но имате можност да уживате како што вие сакате. Максимум до 4-ца во еден дом, така да тоа е можност да славите со оние што најмногу ги сакате. Сега имате можност да си направите забава по ваш терк, да се забавувате како што сакате, да се препуштите на имагинацијата.

Некако имаме чувство дека се ближи крајот на целата пандемија и дека ќе дојде нормалното живеење многу брзо за сите нас. Затоа, да издржиме и да ги почитуваме сите препораки од властите, за доброто на сите. А, можеме. Веруваме.

Е сега да се вратиме назад кон уживањето за Нова Година. Не е само како да се облечете, туку и што да пиете. Купете шампањ, купете виски, купете си пури, пршут, пармезан, брускети, добро месо, и руска салата секако.

ОБЛЕЧЕТЕ СЕ КАКО ДА СТЕ НА НЕКОЈА ГАЛА ВЕЧЕРА

Не се чувствувајте глупо. Сепак вие славите сами за себе и за вашите. Еве пример како да се облечете.

За авторот

The Gentleman