Стил

Какви часовници се носат во кралското семејство во Британија?

Напишано од Mr. M

Краското семејство од Британија има богатство кое се проценува на 600 милиони долари. Иако не се најбогато семесјтво, тие важат за најпопуларно во светот. Она што е е познато кај кралските семесјтва е нивниот раскошен стил кој што го практикуваат.

Денеска ќе се задржиме на нивните часовници и ќе ви покажеме каков часовник носи принсто Чарлс, принцот Ендрју, Вилијам и Хари.

Принцот Хари, Breitling Aerospace Avantage

Принцот Вијилам, Omega Seamaster 300M

Princ Ендрју, Rolex Day-Date

Princ Чарлс, Parmigiani Fleurier Toric Chronograph

За авторот

Mr. M