Спорт

Какви кошаркарски патики ќе видиме на NBA All-Star Weekend во Chicago?

Напишано од Mr. N

Nike е првиот бренд кој ја објави колекцијата на патики специјално направена за All-Star Weekend во Chicago, во компанија на Jordan и Converse.

Поради легендата Мајкл Џордан, но и кошарката во целина, овој All-Star Weekend е особено значаен за многу љубители на NBA.

Но, што е многу побитно од наша гледна точка, јаки кошаркарски модели на патики имаше за извоз.

Во продолжение најфраерските

 

 

 

За авторот

Mr. N