Нега и одржување

Какви очила за сонце треба да одберете за ова лето?

Напишано од Mr. N

Пристигнува летото, што значи дека сонцето излегува на виделина. Значи дојде време за модерни наочари. Аксесоар кој е незаменлив, и е задолжителен низ целата година, но го достигнува врвот во лето. Оваа сезона ќе доминираат 5 модели на наочари за сонце.

Проверете кои се видовите во продолжение и пуштете се во шопинг 🙂

Dior Homme Wayfarer Sunglasses

Saint Laurent

Celine Wayfarer

Ray Ban

Loewe Aviator

За авторот

Mr. N