+18

Кејси Мартин е нашата желба за Нова Година

Последните фотографии од Санта Моника не оставија без здив. Кејси Мартин е супер модел која направи неколку фотографии на преубава песочна плажа и го полуде целиот свет. Нејзиниот Инстаграм профил Casey Loves Fitness брои некаде околу пола милион следбеници, а за нејзиниот успех како професионален тренер се повеќе се збори.

За авторот

martin