Мода

Класични автомобили, костуми скроени по мерка и италијански шарм (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Секогаш сакаме да ви прикажеме она што енајдобро, и она кое заслужува најмногу внимание, и со една цел да придонесеме за развој, не само на машката мода и стил кај нас, туку и да креираме добри вредности, вредности на еден џентлмен, кој навистина ќе биде пример во општеството.

Наидовме на едно видео кое е навистина преубаво, и во кое има многу интересни работи.

Тоа е видео од промоција на најоновата колекција на кошули од страна на Чарлс Тирвит.

Еве како изгледаше тоа.

За авторот

The Gentleman