Уличен стил

Класичните Џорданки во Air Max издание (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Изминатите години брендот Џордан ни претстави многу различни изданија на неговите патики, од кои еден од наочекуваните беше Air Jordan 6 Carmine кој треба да се појави оваа пролет.

Последен пат кога оваа патика беше пуштена во промет беше 2014 година, а е направен во чест на јубилејот на брендот Џордан и 30 годишното постоење.

Дизајнирани се од гоелмиот Тинкер Хетфилд и се направени стилски налик сезоната 91/92 и Чикаго Булс.

За авторот

The Gentleman