Апликации Технологија

Кое е идеално време за постирање фотка на Инстаграм?

Напишано од Mr. M

Ако сте опседнати со Инстаграм, тогаш дефинитивно сме убедени дека внимавате во кој период од денот ставате нова фотографија со цел да биде повеќе видена. За вас не постои полоша работа ако поминете незабележано и да добиете помалку лајкови од вообичаено. Можеби фотографијата сте ја поставиле во погрешно време.

Според алатката на Инстаграм Hopper HQ, најдоброто време за објавување на фотографии на Инстаграм е од 18:00 до 20:30 часот за време на работниот ден. За време на овој период поголемиот дел од луѓето се активни, а со тоа имате и поголеми шанси да ве видат.

Според Hopper HQ, еве и кои сајтови се најпопуларни за време на Инстаграм и преку нив ќе направите повеќе луѓе да може да се запознаат со вас…

#love
#instagood
#photooftheday
#beautiful
#tbt
#happy
#cute
#fashion
#followme
#me

За авторот

Mr. M