Задолжително

Кога убавината,женственоста и ведрината имаат едно име: Елена Стојановска Јанковска

Напишано од Пјер

Ако треба да ги спојам со едно: убавината, женственоста, ведрината зачинети со доза на романтичност…ќе ги најдам сплотени како Елена Стојановска Јанковска.

Лик кој ви го задржува погледот а глас го кој задржува вниманието. Иако за неа најголема љубов беше радиото и сеуште телевизијата, со едното засега се збогува, но можеме да ја видиме на фрекфенцијата на сител телевизија во утринската “Ја сакам Македонија“.

Прочитајте го целото интервју на Убава.мк

За авторот

Пјер