Кариера

Кои работни места ќе бидат најбарани во 2021 година

Напишано од The Gentleman

Иако многумина ги изгубија своите работни места, сепак оптимизмот за оваа година е огромен. Што мислите кои работни места ќе бидат најбарани во периодот кој следи? Еве ги најбараните работни места за 2021 година.

1. МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

2. ДОКТОРИ

3. МЕНАЏЕРИ ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

4. ИТ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

5. ПРОФЕСИОНАЛЦИ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

6. ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕРИ / АНИМАТОРИ

7. CYBER SECURITY ПРОФЕСИОНАЛЦИ

8. СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏЕРИ

9. ФИНАНСИСКИ МЕНАЏЕРИ

10. МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕРИ

За авторот

The Gentleman