Селебрити

Кои се најдобро облечени мажи за месец Август?

Напишано од Mr. N

Август не преставува најлесниот месец во кој можете добро да се облекувате поради топлината, постојаната лепливост и законски услов да се фрлите во вода во секој час од денот. Можностите за спуштање се исто толку бескрајни колку што се долги деновите. Значи, како што ја читате листата за најдобро облечени мажи за месец Август, направете го со задоволство, бидејќи овие мажи се бореа со топлината и ја освоија војната.

G-Eazy

Justin Bieber

Rami Malek

Jonan Hill

Sheldon Shepherd

Bradley Cooper

Aaron Rose

Ryan Gosling

За авторот

Mr. N