Спортски вести

Кои се најмодерните фудбалски менаџери (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Не се многу, но сепак може премногу да се научи од нив кога станува збро за добар стил.

Но, пред стилот и кои навики ги негуваат, ние ќе кажеме само едно! дека најголем фраер од сите е нашиот Игор Нагеловски Мрме.

А сега да се вратиме на темата во светот. Погледнете кои менаџери важат за големи модни икони.

За авторот

The Gentleman