Настани

Кој беше прв добитник на наградата Маж на годината за 2018 година?!

Напишано од The Gentleman

Вчера го најавививме четвртото официјално издание на Мажи на годината, настан кој за кратко време, успеа да прерасне во настан на кој сме сите горди.

Мажи на годината е настан кој се одржува насекаде во светот. Во повеќе од 72 земји, се бираат најуспшените мажи, кои оставиле некаков си белег во општеството.

И како го најавивме, така си се потсетивме на нашите почетоци. на првиот официјален избор на Мажи на годината за 2018 година, кога добитник на главната награда и ја понесе титулата Маж на годината за 2018, нашиот детски кардиохирург др. Владимир Чадиковски.

Доктор Владимир Чадиковски беше препознаен од жири комисијата за маж кој ја заслужува титулата на првиот официјален избор.

На тој прв настан кој се одржа во Тренд Гастро Бар, во една неформална атмосфера имаше супер забава и преубави луѓе, кои уживаа.

Еве како изгледаше сето тоа.

 

За авторот

The Gentleman