Селебрити

Кој е Емир Ујар? Турскиот бизнисмен кој е нов дечко на Андриана Лима

Напишано од Mr. M

Андриана Лима има нова љубов… Таа е во врска со познат турски бизнисмен, Емир Ујар. Тие заедно пристигнале на Миконос. Сеуште не се познати многу информации за него, но откако медиумите дознаа за нивната врска, се повеќе откриваат детали и ја запознаваат јавноста со Емир.

Според оние малку информации кои што ги имаме, станува збор за моќен човек кој е заменик претседател на Permak Holdings Permak, но тоа не е единствената негова функција. Тој располага со голема сума на пари, а има само 37 години.

За авторот

Mr. M