Стил

Koj менаџер од Премиер Лигата може да се пофали со најфраерски часовник?

Напишано од Нино

Антонио Конте засега ја добива битката на теренот измеѓу менаџерите во Премиер Лигата, но Шон Дајс е на прво место кога станува збор за најскапиот часовник. Скролајте надоле да видите кој го има најдобриот часовник во Премиер Лигата.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)