Водич за патување

Кој не би посакал зима во Амстердам?! (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Кој вели дека Амстердам во зима е лоша идеја? Амстердам е секогаш добра идеја, но зимата има некако посебен шмек. Уффф. едвај чекаме оваа корона ситуација да заврши и да можеме да отпатуваме некаде, некаде каде ќе уживаме во она што го сакаме.

Амстердам е град кој годишно го посетуваат 20 милиони туристи. Значи не е лоша идеја. Може да се проба она што кај нас е забрането, да се ужива во убавината која ја нуди.

Најстрасните инстаграмџии докажуваат дека најпопуларната холандска дестинација е обоена со пурпурнo небо, лалиња и велосипеди дури и во зима, без оглед на температурите.

Амстердам никогаш не разочарува, доказот за тоа се овие фотки.

За авторот

The Gentleman