+18

Кој оргазам е подобар, оној кај жените или мажите (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Генерално луѓето, голем дел од своето време го трошат на разговори за секс и оргазам, а науката конечно се нафати да го разгледа едно важно прашање кое сите нас не мачи.

Ова истражување беше направено со една цел, да се дознае кој оргазам е подобар. Дали оној кај жените, или пак оној кај мажите.

Според истражувањето, има голем број на разлики помеѓу оргазмот кај мажите и жените, најмногу кај фреквенцијата, интензитетот и манифестирањето на истиот. Нормално, сексот е субјективна работа и секој збори според личното искуство, но во видеото можете да видите сличности од кои ќе се изненадите во биолошкиот механизам кој стои позади оргазмот, без разлика на вашата сексуалност.

За авторот

The Gentleman