Љубов

Кој потег во сексот жените го обожаваат, а вие не го практикувате доволно

Напишано од The Gentleman

Да, дефинитивно најголемиот дел од вас не го практикуваат. И не, не станува збор за некоја перверзна работа која сигурно прва ви доаѓа на памет.

Според последното истражување на Секс институциите на Канада во соработка со Trojan кондомите, открива дека жените го обожаваат гушкањето после сексот. Скоро на исто ниво им е како и предиграта, ако не и побитно. И не, не велете дека гушкате, затоа што ниедно машко не сака да се гушка, особено после сексот. Не се обидувајте да негирате, затоа што сите анкети велат дека мин 53% од испитаниците никогаш не се гушкале после сексот, а останатите 47% овој момент го наведуваат како реткост.

Затоа не заборавајте, време е за гушкање.

За авторот

The Gentleman