+18

Колкав процент од девојките сонуваат за “тројки”?

Напишано од Mr. N

Одлична вест за мажите и нивниот најголем сон. Дури 15% од жените фантазираат за групен секс (тројка) во која најчесто третиот член е уште една женска особа.

Не е баш мал процентот така?

По возбудливо е – Emily Dubberley, авторка и новинар експерт на тема сексуални односи, вели дека групниот секс е примамлив затоа што е поинтересен. Поголем број на раце, усни, допири и јазици, без разлика дали припаѓаат на непознати особи или на познати другарки, го носат сексуалното искуства на повисоко ниво. Една особа е горе а друга доле, доволно примамливо така?

Помал емоционален багаж – Кој вика дека сексуалното искуство треба да биде полно со емоции? Нема да се заљубите во секоја девојка која ќе биде дел од тројката така? Ваљда нема J. Без емоциите, сексот знае да биде доста подобар од вообичаено. Ова важи и за обичниот секс, а не па за сексот во тројка.

Науката го препорачува – Природата сака разновидност. Така да и најдобриот секс во светот знае да стане монотон. Nan Wise, сексуалниот психијатар, вели дека тројката знае да ги размрда деловите од вашиот мозок кои заспале и се навикнале на одреден вид на секс и на исти пози. Разновидноста е секогаш добредојдена. Особено во сексот нели?

За авторот

Mr. N