Мода

Колоритни бои кои ќе ве освежат оваа сезона

Напишано од The Gentleman

Сивило е во Скопје периодов. Што од загадувањето, што од времето. Но, тоа не треба да не очајува, туку напротив треба да ни биде мотив да изгледаме колоритно и слоевито.

Налик Италијаните. Луѓето знаат како треба да се носат и постојано ги истакнуваат своите најголеми квалитети.

Еве на пример како да изгледате оваа сезона и да ги разбиете боите на ова труло време.

За авторот

The Gentleman