Омилени места

Конечно ги пронајдовме најфраерските продавници за патики во Европа

Напишано од Nikola

Доколку ве води патот низ Европа во следниов период, задолжително одвојте време за шопинг. Сите добро знаеме колку добро во Европа се обрнува внимание на добрата мода и стилот, па не би било лошо доколку украдете некоја идеа или некое модно парче. Фокусот денес е на патиките, па во продолжение може да ги видите најдобрите 5 продавници за патики во Европа. Проверете која ви е најблиску, и одвојте едно попладне за шопинг 😀

Footpatrol, London

Hanon, Aberdeen

Foot District, Barcelona

Overkill, Berlin

KM20, Moscow

Shinzo, Paris

За авторот

Nikola