Забава

Конечно го имаме новиот календар на Пелистерка!

Напишано од Пјер

„Пелистерка“ го обелодени својот календар за 2018 година, со 12 македонски спортистки. Секоја во различен спорт и дисциплина, и секоја во перфектно секси издание.

На календарот се Берна Шерифовска (џудо), Дрита Ислами (атлетика), Едина Муса (кошарка), Елена Чуркоска (кајак), Ивана Јанкова (одбојка), Катерина Николовска (велосипедизам), Леана Таќи (тријатлон), Марија Божиновска (боди-билдинг), Милјана Ристиќ (маратон), Наташа Андонова (фудбал), Нина Ѓорѓевиќ (карате), Стефани Тодорова (кикбокс).

За авторот

Пјер