Креатива Луксуз

Конечно го имаме првиот луксузен “марихуана” рачен часовник

Напишано од Пјер

Rolex Oyster Perpetual Milgauss “Cannabis” (дело на Third Eye Assembly) изгледа неверојатно, и би требало да држи цена околку 30000 долари.

За авторот

Пјер