Хотели

Конечно го најдовме најубавото одмаралиште во Мајорка

Напишано од Mr. N

Надвор од гужва, создадено од прекрасна приказна. Најубавото одмаралиште во Мајорка се вика Castell Son Claret каде што историското богатство, модерните капацитети и совршените ресторани заедно создаваат бајка во која ќе се чувстувате одморени и ослободени. Затоа, доколку сакате да го смените Балканот со нешто поатрактивно и пофраерско, почнете да барате слободни денови за да го почувстувате Шпанскиот рај.

За авторот

Mr. N