Спортски вести

Конечно имаме прејаки забивања на NBA Slam Dunk Contest 2020

Напишано од Пјер

Куцањата на овогодинешниот Dunk Contest во NBA лигата дефинитивно не разочараа.

Сите натпреварувачи беа одлични, и победникот се решаваше со последните забивања. Двајт Супермен, Ерик Гордон, белиот МЈ Ковингтон и Дерик Џонс Џуниор.

Уживајте со неделното кафе, и проценете дали има неправда на крај –

За авторот

Пјер