Стил

Кожна јакна: Моден фаворит за есенските денови

Напишано од Mr. N

Секој модерен и успешен маж треба да има елегантна кожна јакна при себе, затоа што ова безвременско парче облека е секогаш во стил.

Како што започнуваат температурите да се намалуваат, време е да инвестирате во кожна јакна која ќе ви овозможи да изгледате топло и остро истовремено.

Во продолжение, погледнете го нашиот избор на кожни јакни за есен/зима

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N