Мода

Кожни аксесоари и торби од кои ќе ви застане здивот (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Кожните торби и кожните аксесоари особено за деловните луѓе се задолжителни. Секој маж, бизнисмен особено, треба да негува таков стил, и да поседува макар по едно парче од овие клучни работи, како аксесоари и кожни торби.

Постои еден бренд во светот кој важи за ексклузивен, и прави врвни рачно изработени ташни и аксесоари. Се вика Chapman. Тоа е британски бренд кој се дизајнира и произведува во Британија.

Ова е вистински производ за вистински џентлмени, кои водат грижа за себе и се рол модел во општетсвото со нивните навики.

Но, на нет можете да прочитате за нив доста, а ние ќе ви ја покажеме нивната последна колекција.

За авторот

The Gentleman