Омилени места

Кратка прошетка низ најелитните аеродромски лаунџ соби

Напишано од Mr. N

Одредени аеродроми сакаат да до максимум да го направат искуството на своите патници незаборавно, па во себе имаат неверојатно добри лаунџ соби за релаксација додека чекате да полетате.

Во продолжение, кратка листа на најелитните аеродромски лаунџ соби

Hong Kong International Airport, Hong Kong

Frankfurt International Airport, Germany

Dubai International Airport, UAE

Abu Dhabi International Airport, UAE

За авторот

Mr. N