+18

Кратко на тема секси игра со женските брадавици

Напишано од The Gentleman

Пред неколку дена наидовме на едно машко прашање на интернет поврзано со женските брадавици, кое доби доста добар одговор.

Прашањето беше – Мојата сопруга како да не сака кога сум фокусиран на нејзините брадавици. Дали она не е по тоа, или правам нешто погрешно?

Експертите веднаш му одговориле – Или тоа или тоа, ама нема да дознаете додека не прашате. Осетливоста на брадавиците е различна од жена до жена (па и од маж до маж). Или е преосетлива и не го сака тој ваш потег, или пак ништо не осеќа и џабе губите време. Сепак внимавајте и да не тегнете без осет, и фокусирајте се на дделикатни движења. Сепак да повториме, најдобро е да прашате.

Но и доколку добиете негативен одговор, тоа не значи дека треба да се откажете од брадавиците. И со негативен одговор, изненадете ја некогаш со мали движења и со нешто што не го очекувала.

 

За авторот

The Gentleman