Автомобили

Кратко видео зошто Land Rover ги прави најдобрите SUV автомобили

Напишано од Mr. N

Следново кул видео ќе ви ги претстави сите важни информации за новиот Land Rover Discovery, од неговите почетоци до своето место моментално на современиот пазар.

Класа во движење!!!!

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N