Автомобили

Креативна реклама за новиот Golf која вреди да се погледне

Напишано од Mr. M

Еден од најочекуваните автомобили во светот, е дефинитивнио, новиот Golf од светската компанија Volkswagen. Во самата реклама, фокусот е ставен на Emergency Assist, автономниот систем за кочење кој може да се најде во овој автомобил.

Системот функционира заедно во пакет со системот за одржување на возилото во сообраќајната лента и адаптивниот темпомат.

Погледнете!

За авторот

Mr. M