Задолжително Стил

Квалитет, класа и удобност!!! Италијански кожни мокасини наменети за прави мажи по одлична цена

Напишано од Mr. N

Дали ги вреднувате стилот, удобноста, квалитетот и промотивните цени? Доколку вашиот одговор е да, тимот на Friday МК нуди сјајни предлози за вас! Станува збор за италијански модели на мокасини по промотивни цени, изработени од 100 процентна вистинска кожа, висок квалитет и безвременски дизајн. Лесно станете синоним за личност со стил.

За само 1600 денари, можете да го купите овој модел кој е достапен дури во 8 бои. Овој модел е идеален за секоја генерација, многу е лесен поради што е и најомилен кај купувачите. Моделите можете да ги порачате на нашата прва специјализирана онлајн продавница за мажи на следниот ЛИНК. Во продолжение ќе ви претставиме неколку модели од нашите прекрасни италијански кожни мокасини.

Бордо кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Маслинасти кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Кафени кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Темно сини кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Сини кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Сиви кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Црвени кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Црни кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

За авторот

Mr. N