Филмови

Квентин Тарантино ќе режисира нов филм

Напишано од Mr. N

Се чини дека Квентин Тарантино сепак нема да се пензоинира.

Претходниот месец, ние објавивме дека Квентин со делото ” Once Upon A Time in Hollywood” ќе стави крај на својата феноменална кариера, но сепак тој ги повлекува своите зборови и потврдува дека ќе се следи уште една добра акција.

На прес-конференцијата во Москва претходната среда, Квентин потврдил дека следи уште еден филм во најава. Со овој филм планира да стави кулминација на неговата кариера.

Засега, нема многу детали за новиот филм, но во минатато Тарантино се поигруваше со јавноста дека ќе направи StarTrek филм.

 

 

 

 

За авторот

Mr. N