Креатива

Ламборџини сите го сакаат (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Една божиќна реклама за луксузните и брзи автомобили Ламборџини не остави без зборови. Се работи за реклама во која е прикажана вистинската љубов кон Ламборџини.

За авторот

The Gentleman