Нега и одржување

Леплива коса – моден хит за мажите што проќелуваат

Напишано од Mr. N

Доколку не сакате да одите на скапи трансплантации на косата, тогаш лепењето природна надградба е начин да добиете густа и убава коса.

Калемење на косата е постапка што бара хируршко калемење на секоја коса на темите на вашиот скалп. Овој третман одзема многу време и чини многу пари, па многу мажи не знаат што да прават кога ќе дојде време косата да испадне.

Сепак, сега лепењето на косата стана вистински хит во светот и огромен број мажи на скалпот ставаат надградба која е направена од природна коса. Иако овој метод не е многу евтин, тој е многу поевтин од пресадување и исто така е безболен и многу брз. Ова им дава шанса на мажите во ниту еден момент да ја добијат косата од соништата.

Сепак, овој метод не одзема многу време и по некое време ќе треба повторно да одите кај вашиот фризер, за да го повторите овој процес. Но, ако навистина сакате да имате густа и силна коса без трансплантација, тогаш ова е најдобро решение за вас.

Погледнете како се прават најдобрите фризури во светот и како, користејќи надградба, тие им враќаат насмевка на машките лица:

За авторот

Mr. N