Селебрити

Лијам Пејн е мангупиште

Напишано од Пјер

Пејачот Лијам Пејн важи за мангуп во светот она познатите. Лијам има 25 години, а веќе важи за најак фраер. Не само поради изгледот и стилот кој го тера, туку и по тоа што е магнет за јаки “риби”.

По врската со Шерил Кол со која има и дете, сега Лијам е во врска со 23 години постара девојка.

И тоа не е било која, туку Наоми Кембел.

Секоја чест за Лијам.

За авторот

Пјер