Мажот во очите на жената

Лила Филиповска за Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Нашата најпозната водителка и ТВ лице Лила Филиповска беше гостинка во втората емисија на првиот ТВ магазин за мажи кај нас, Џентлмен Магазин.

Во нејзиното интервју Лила зборува на тема џентлменство. Колку нашата држава има џентлмени? Што е она што може да ја освои Лила и кои навики кај мажите ги почитува?

Погледнете го целото видео и уживајте.

За авторот

The Gentleman