Мода

ЛОГОМАНИЈА – еден од најновите машки трендови

Напишано од Mr. M

Дали сте слушнале за логоманија? Доколку не, денеска накратко ќе ви објасниме. Тоа е новиот тренд во машкиот моден свет, каде што се носат модни парчиња кои што имаат големи логоа на себе. Не мора да значи дека секогаш мора да биде логото, некогаш и самото име на брендот е напишан на голема површина од гардеробата.

Се поголем број на мажи од светот го прифатија овој тернд, но исто така и се поголем број на брендови почнаа да ги прават дел од своите модни парчиња со големи натписи и принтови. Сепак, сеуште постојат оние кои сакаат по дискретни брендирани парчиња и не се сложуваат со ова, но како што знаеме, трендовите се менуваат од година во година.

За авторот

Mr. M