Музика Селебрити

Лозано со нов хит кој вреди да се слушне

Напишано од Mr. M

Еден од најпознатите македонски пеачи,  Влатко Лозаноски ja сподели неговата најнова песна. Песната се вика “МАЈКО“. Вреди да се слушне!

За авторот

Mr. M