Кариера

Луѓето со овие професии најмногу изневеруваат

Напишано од Mr. M

Денеска успеавме да пронајдеме на интернет едно навистина интересно австралиско истражување за неверството. Во ова истражување била дел и страницата за запознавање на партнер, Victoria Milan, и во него учествувале 5, 650 корисници.

Според ова истражување се покажало дека луѓето кои имаат голем притисок на работното место како во финансиите, спремни се да го изневерат својот партнер.

Еве кои се деветте професии со кои луѓето најмногу изневеруваат:

  1. Финансии
  2. Авио индустрија
  3. Здравствено негување
  4. Бизнис
  5. Спорт
  6. Уметност
  7. Работа во ноќни клубови
  8. Правна индустрија
  9. Комуникации

За авторот

Mr. M