Луксуз

Луксуз на ниво – LEXUS LY 650

Напишано од Mr. M

Сметајќи се за четвртиот предвоник на моделот, Lexus LY 650 е единствениот кој оди по вода. Станува збор за луксузна јахта која што го покажа остриот дизајн и филозофијата на која се фокусира самиот бренд. Со чисти надворешни линии и елегантни внатрешни работи, овој модел важи за еден од најпрефинетите во светот на јахтите.

Изграден, продаден и сервисиран од групата Маркиз-Ларсон Брод Груп со седиште во WI, првиот пример се очекува да ја погоди водата во 2019 година.

За авторот

Mr. M