Креатива Луксуз

Луксузна камп приколка за авантуристите

Напишано од Mr. N

Почнувајќи како проект со страст на неколку пријатели, прерасна во бизнис за производство на ваков тип на камперски приколки.

Оваа луксузна камп приколка е направена специјално за авантуристите кои секојдневно патуваат низ целиот свет. Изградена од дрво, плута, и бамбус, оваа ефикасна кабина во себе содржи фрижидер, тоалет, спална соба и мала кујна.

Уживајте во прекрасниот луксузен ентериер на следните фотографии.

 

За авторот

Mr. N