Архитектура

Луксузна викендица на француските Алпи

Ако уживате во зимските спортови и во зимувањето, тогаш сите сте сонувале во уживање со најблиските во некоја викендица. Па поради тоа денеска се одлучивме да ве прошетаме во една од најлуксузните вили која се наоѓа во Val-d’Iser одмаралиштето. Оваа вила е ставена на продажба по цена од 10.6 милиони долари и ви нуди се што ќе посакате.

Оваа викандица има седум спални соби и затворен базен. Потоа следи бар и трпезарија. Оваа викендица се наоѓа на 300 метри од центарот на одмаралиштето кое што е место каде што се собираат голем број на туристи од ширум светот.

За авторот

martin