+18

Мајката на Лука Дончиќ е авион (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Лука Дончиќ е цар на терените, но она што го прави посебен е што има мајка авион. Жената изгледа како девојќе а има 50-на години. Мирјам Потербин мора да заследите на нејзиниот профил на Инстаграм

За авторот

The Gentleman