Задолжително

Македонката со светска убавина- Сандра Јовановска

Напишано од Mr. M

Денеска ќе ве запознаеме со уште една прекрасна девојка која потекнува од Македонија, а тоа е Сандра Јовановска. За сите оние кои не ја познаваат ќе речат дека станува збор за некој светски топ модел. Нејзината специфична убавина ја прави да биде една од најатрактивните македонки.

Уживајте низ профилот на Сандра Јовановска.

View this post on Instagram

Shy and freaky at the same time 🐣

A post shared by Сандра Јовановска (@sandra_jovanovska) on

View this post on Instagram

there's no lie in her fire.

A post shared by Сандра Јовановска (@sandra_jovanovska) on

За авторот

Mr. M