Спортски вести

Македонски фудбалери кои важат за мажи со стил

Напишано од The Gentleman

Фудбалерите важат за мажи кои имаат посебен стил. За некој добар за некој лош. Но, се е до вкусот, а за вкусови не се разговара. Фудбалерите се секогаш во трка со последните модрни парчиња од најскапите диазјнери во светот. Се тркаат помеѓу нив кој ќе го купи најновото парче кое излегло од познатите дизајнери.

Но, не само во светот, туку и кај нас има фудбалери кои имаат одличен стил на облекување. Еве кои македонски фудбалери важат за мажи со стил.

КОСТАДИН ДИНО ЗАХОВ – ШКЕНДИЈА

СТОЛЕ ДИМИТРИОВСКИ – ДЕПОРТИВО

АГИМ ИБРАИМИ

ДАРКО ГЛИШИЌ – СЛОГА

 

За авторот

The Gentleman