Задолжително Мажот во очите на жената

Македонските девојки бираат машки подароци!

Напишано од The Gentleman

На сите ни е познато колку девојките обожаваат шопинг.

Но прашањето денес е – Дали девојките уживаат во купување машки подароци и каков е трендот во Македонија?

Нормално дека уживаат, но има една разлика во однос шопинг за дечко vs шопинг за себе – Девојките сакаат да бидат креативни во поклонот за својот дечко/брат/татко, но сакаат да не трошат премногу време во изборот

Затоа ние сме тука да помогнеме, и да им олесниме во изборот, така да девојки, следете внимателно –

  • Доколку подарокот е за машка особа која има долга брада, или пак кратка и несредена брада, тогаш вашиот избор е на следниов линк

  • Доколку е маж кој сака да поминува време во кујната, бидете креативни и веднаш посетете го следниов линк

  • Доколку сака мир и тишина, и сака денот да го помине со добра книга, тогаш следете го следниов линк

  • Доколку е фан на смарт кежуал стилот, тогаш нема подобар подарок од едноставна креативна маичка, која лесно може да ја изберете од следниов линк

  • Доколку пак оди во обратна насока, кон бизнис формалниот стил, еден пар дерби чевли ќе завршат работа. Избор на следниов линк

  • За крај го оставаше најдоброто, односно подарок доколку имате малку поголем буџет на располагање, затоа што со рачен часовник нема никогаш да погрешите. Проверете го изборот на следниот линк

Има уште безброј идеи од машки аксесоари како  алки, дрвени машни, аксесоари за пури и слично, но да не ја правиме листата преголема.

Најдобро е да го посетите www.fridayshop.mk и да одберете нешто на раат. И секако, не заборавајте да не следите на Инстаграм

За авторот

The Gentleman