Нега и одржување Стил

Македонските мажи кои негуваат квалитетна и стилска брада

Напишано од Mr. M

Мора да признаете дека брадата е детал на машкото лице кое на кое што жените не може да одолеат. Мажите со добро негувана и стилска брада, добиваат еден помаженствен изглед кој е секако попривлечен. Голем број на истражувања покажуваат дека жените повеќе сакаат мажи со брада.

Брадата претставуава стилот на една машка личност и дел од неговото секојдневие. Но за брадата да ви биде средена, секако дека треба да и посветите грижа и внимание.

Еве кои македонски може да се пофалат со квалитетна брада која им дава еден фраерски изглед.

Докторот Владимир Чадиковски важи за еден мажите кои што имаат развиено стилска брада. Познатиот кардио хирург со текот на времето изгради стил кој е забележлив пред се поради неговата брада.

Горан Митров е познатиот македонски инфлуенсер и бренд менаџер во Елена Лука. Тој е познат по тоа што негува еден впечатлив стил, а неговиот омилен дел од негата и одржувањето му е брадата.

Тони Зен еден од најпознатите македонски хип хоп артисти кој е познат по неговата брада уште од порано. Често го гледавме со различни стилови на брада, и тоа му остана како препознатлив знак на Тони Зен.

Жарко Батиќ е моментално еден од најактивните фитнес тренери кој е специјалзииран по крос фит програми. Покрај неговиот активен животен стил, тој активно води грижа и за неговата стилска брада.

Македонската кошаркарска легенда. Моментално претседател на КФМ и верен фан на својата брада 🙂 Можеби да ја нема брадата, Перо не би бил тоа што е 🙂

Сашко Коцев е уште еден од мажите кои ја негуваат својата брада. Како што изминуваше времето, тој смени различни стилови на брада, но никогаш не се откажа од неа.

Image result for сашко коцев 2019

Димитар Атанасовски е уште еден маж кој на себе носи квалитетна брада.

Еден од основачите на брендот Сињори, покрај што негува добар стил, негува и добра брада.

И последен на оваа листа е кумановецот Дарко Спејко. Уште еден од машките инфлуенсери на кои што стилот им е јака страна, но и брадата 🙂

За авторот

Mr. M