+18

Мала лага со која ќе ја однесете во кревет

Напишано од The Gentleman

Кога сте во врска со некого повеќе години, темата секс знае да биде доста непријатна тема за разговор. Кристен Марк претставува истражувач кој се занимава со темата секс, има една прекрасна идеја како на вашата поубава половина да и ја изнесете вашата секс идеја и да дознаете што она размислува подсвесно.

На пример, кажете и како сте го имале најлудиот сон и дека сте сонувале како вие и она сте пробале некоја нова работа во сексот. Кога ќе и ја кажете идејата, почекајте да ја видите нејзината реакција. Ако биде запрепастена, тогаш само насмејте се и чекајте подобар момент за да поразговарате со неа.

Доколку ви каже, “Па зошто да не пробаме!?”, тогаш знаете дека сте го добиле она што го посакувате. Кога ќе поразговарате со вашата девојка за новите видови на секс, таа исто така ќе се отвори пред вас и ќе ви признае што сака да испроба.

Се работи за една мала слатка лага, но тоа е само за добро на вашата врска!

За авторот

The Gentleman