Луксуз

Мала прошетка низ најскапата хотелска соба во светот

Напишано од Mr. N

Новиот, лускузен Empathy Suite во The Palms Casino Resort во Лас Вегас е официјално најскапата хотелска соба во светот, која изнесува ненормални 100.000$ од ноќ.

Двокатната, ултра-лускузна соба е дизајнирана од страна на креативецот Damien Hirst во соработка со Bentel & Bentel, која содржи се, започнувајќи од ајкули, кабини полни со дијаманти, пеперутки, па се до феноменални погледи на елитниот Лас Вегас.

Да не одолговлекуваме повеќе, галеријата ќе си го каже своето 😀

За авторот

Mr. N